Pozrite si videoklip The Cranberries k piesni All Over Now

O vznik animovanej novinky sa postaral Daniel Britt. Animátor v ňom obrazne predstavil cestu ženy hľadajúcej útočisko pred násilným vzťahom, o ktorom spieva už zosnulá speváčka Dolores O'Riordan.

08.03.2019 16:00
debata

V klipe možno vidieť ženu v žltom pršiplášti ako blúdi po upršanom vidieku, prechádza okolo takmer schátraného domu, ktorý je narážkou na spomínané násilie, a nakoniec prichádza k majáku, kde ju privíta priateľka so psom.

All Over Now sa bude nachádzať na očakávanom poslednom albume skupiny In The End, ktorý sa dostane na trh 26. apríla. Nahrávka bude obsahovať celkovo 11 skladieb, na ktorých príprave sa podieľala aj O'Riordan.

Kapela The Cranberries vznikla v roku 1989 pod názvom The Cranberry Saw Us, ktorý si neskôr zmenila na súčasnú podobu. Stala sa populárna už svojím debutovým albumom Everybody Else Is Doing It, So Why Can't We? (1993), z ktorého sa predalo po celom svete vyše 40 miliónov kusov. Skupina má na konte aj nahrávky No Need To Argue (1994), To The Faithful Departed (1996), Bury The Hatchet (1999), Wake Up And Smell The Coffee (2001), Roses (2012) či Something Else (2017). Medzi jej najväčšie hity patria skladby ako Zombie, Linger, I Can't Be With You, Ode To My Family, Salvation či Free To Decide.

debata chyba
Viac na túto tému: #The Cranberries