V Los Angeles zastrelili rapera Nipseyho Hussla

Vo veku 33 rokov zahynul rešpektovaný raper Nipsey Hussle, ktorého tento rok nominovali na Grammy za debutový album Victory Lap (2018).

01.04.2019 10:49
Nipsey Hussle Foto: ,
Raper Nipsey Hussle.
debata (1)

Podľa losangeleskej polície v nedeľu pred obchodom Marathon Clothing, ktorý Hussle vlastnil, postrelili troch ľudí, pričom jeden z nich streľbu neprežil. Zvyšní dvaja sú v stabilizovanom stave. Zatiaľ čo polícia hľadá svedkov a prehľadáva záznamy z bezpečnostných kamier, po zotmení sa za policajnými zábranami zišli rapperovi fanúšikovia aj obyvatelia štvrte.

Nipsey Hussle, vlastným menom Airmiess Joseph Asghedom, sa narodil 15. augusta 1985 vo štvrti Crenshaw na juhu Los Angeles. Jeho rodina pochádzala z africkej Eritrey. V štrnástich rokoch odišiel od matky a presťahoval sa k starej mame. Neskôr finančne strádal a ako tínedžer sa stal členom gangu Rollin 60's Neighborhood Crips. Jeho debutový album Victory Lap, ktorý sa dostal na trh vo februári 2018, tento rok nominovali na Grammy v kategórii Najlepší rapový album.

Hussle bol zasnúbený s herečkou Lauren London, s ktorou mal dvojročného syna Krossa. Z predchádzajúceho vzťahu mal tiež dcéru Emani, ktorá ho vo februári sprevádzala na udeľovaní Grammy.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #vražda #úmrtie #Los Angeles #raper #Nipsey Hussle