Mick Jagger podstúpi operáciu srdca

Britský spevák a skladateľ Mick Jagger, líder kapely The Rolling Stones, podstúpi tento týždeň operáciu srdca, pri ktorej mu vymenia chlopňu. V dôsledku toho jeho kapela The Rolling Stones odložila severoamerickú časť svojho turné No Filter, ktorá mala byť v čase od 20. apríla do 29. júla.

03.04.2019 07:00
Mick Jagger Foto: ,
Líder kapely The Rolling Stones, Mick Jagger.
debata

Keď skupina cez víkend oznamovala tento odklad, tak jej hovorca uviedol, že lekári neodporučili Jaggerovi ísť na turné, lebo musí absolvovať zdravotnícku liečbu.

O náhrade srdcovej chlopne ako prvý informoval v pondelok server Drudge Report, podľa ktorého sa zákrok vykoná v piatok v New Yorku, pričom sa očakáva, že Mick sa úplne zotaví a lete sa vráti na pódiá. Aj napriek blížiacej sa operácii paparazzovia objavili v nedeľu 75-ročného rockera v dobrej nálade pri návšteve Miami, kde bol aj s rodinou.

Jagger vyjadril vo vyhlásení ľútosť nad tým, že fanúšikov sklamal. „Som zničený, že muselo dôjsť k odkladu turné, ale budem sa veľmi snažiť, aby som bol čo najskôr opäť na pódiu,“ dodal podľa časopisu Rolling Stone.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hudba #Mick Jagger #The Rolling Stones #operácia srdca #zrušené turné