Aurora vydá album A Different Kind of Human (Step II)

Nórska speváčka Aurora vydá album A Different Kind of Human (Step II). Novinka sa dostane na trh 7. júna pod značkou Glassnote Records. Štúdiovka bude obsahovať jedenásť piesní, z ktorých 22-ročná interpretka zverejnila skladbu The Seed. Speváčka sa v piesňach zamerala na ekologickú krízu, ktorá trápi dnešnú spoločnosť.

08.04.2019 09:00
Aurora Foto: ,
Nórska speváčka Aurora.
debata

„Ľudia hovoria, aby sme žili ako chceme, aby sme sa bezstarostne zabávali, no mne na niektorých veciach záleží. Myslím si tiež, že ľudia sa v súčasnosti zaujímajú o dianie okolo seba čoraz viacej. Napríklad po tom, ako zvolili Trumpa, ľudia sa začali viac zapájať do politiky, pretože boli frustrovaní. Je čas otvoriť uši a oči,“ povedala na margo novinky.

Aurora Aksnes vydala v máji 2015 EP nahrávku Running with the Wolves s rovnomenným singlom. V marci 2016 ponúkla debutový album All My Demons Greeting Me as a Friend a v septembri 2018 druhý počin Infections of a Different Kind (Step 1). Podieľala sa aj na sountrackoch rôznych filmov či seriálov. Predstavila sa napríklad v The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, The Late Show with Stephen Colbert, ale aj na trenčianskom festivale Pohoda.

Tracklist albumu Aurora – A Different Kind of Human (Step II):

  1. The River
  2. Animal
  3. Dance on the Moon
  4. Daydreamer
  5. Hunger
  6. Soulless Creatures
  7. In Bottles
  8. A Different Kind of Human
  9. Apple Tree
  10. The Seed
  11. Mothership

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hudba #speváčka #album #Aurora