Neviete sa nabažiť slnka? Tu je nový klip od Queer Jane

Slovenská indie kapela Queer Jane zverejnila videoklip k piesni Sunrise Sunrise. O réžiu novinky sa postarala dlhoročná spolupracovníčka skupiny Soňa Maletz. Pieseň sa nachádza na kompilačnom vinyle Bruuder Records Volume One, ktorý vyšiel 13. apríla.

07.05.2019 07:00
Queer Jane Foto:
Queer Jane je bratislavská kapela, ktorá začala ako sólový projekt speváka, gitaristu a skladateľa Vlada Nosáľa (v strede).
debata

„Sunrise Sunrise je pesnička, ktorá putuje svetom. Zložil a nahral som ju v Prahe, klip sme spravili v Anglicku a teraz ju vydávame na Slovensku. Zrejme aj preto som vo videu rozprestrel krídla a zaletel si. Tematicky tak trochu nadväzujeme na náš predchádzajúci singel Waiting For The Sun. Slnka sme sa teda dočkali a uvidíme, čo bude ďalej,“ uviedol líder skupiny Vlado Nosáľ.

Queer Jane je bratislavská kapela, ktorá začala ako sólový projekt speváka, gitaristu a skladateľa Vlada Nosáľa. V roku 2012 sa k nemu pridali basgitarista Lukáš Valter a bubeník Adam Jánoš. Kapela má na konte EP Loveshy (2014) a albumy Flowerville (2015) a Home (2016). V roku 2018 vydali vo vydavateľstve Bruuder Records dva single A Minor Crisis a Waiting For The Sun. Nosáľ zaujal tiež spoluprácou s americkou formáciou The Brian Jonestown Massacre.

debata chyba
Viac na túto tému: #videoklip #Queer Jane #Soňa Maletz