Teba vrúcne milujem zaznie od Paper Moon Trio aj naživo

Skupina Paper Moon Trio uvedie 14. mája do života album Teba vrúcne milujem. Na podujatí, ktoré sa bude konať v Koncertnej sieni Klarisky v Bratislave, sa predstavia aj skupina Five Gentlemen, spevák skupiny Bratislava Hot Serenaders Miloš Stančík a spevák skupiny Five Gentlemen Jozef Kuriľák.

08.05.2019 16:00
Paper Moon Trio Foto:
Paper Moon Trio pokrstí svoj debutový album Teba vrúcne milujem.
debata

„Dopriali by sme všetkým ten krásny pocit, keď môžeme spolu hrať a harmonizovať, pretože je to niečo neopísateľne čarovné. Dúfame, že sa láska, ktorú sme vložili do každej piesne, vnesie do sŕdc všetkých, ktorí si naše CD vypočujú,“ uviedla za formáciu Andrea Kružliaková (spev, gitara). V zostave pôsobia aj Barbora Medeková (spev, ukulele) a Juliana Šeregiová (spev, husle).

Ženské vokálne trio, ktoré od roku 2009 pôsobilo v hudobnom zoskupení Bratislava Hot Serenaders pod názvom Serenaders Sisters, sa ako samostatné Paper Moon Trio v roku 2016 stalo víťazom súťaže Jazz Start Up. Názov Paper Moon Trio si spontánne zvolili podľa jednej z prvých piesní zo svojho repertoáru – It's Only A Paper Moon. Vo svojom zoskupení sa snažia o prísne dodržiavanie štýlových zásad takzvaného starého alebo Hot Jazzu 20. rokov minulého storočia. V repertoári tria sú aj skladby neskoršieho obdobia 30. a 40. rokov.

debata chyba
Viac na túto tému: #krst #Bratislava Hot Serenaders #Paper Moon Trio #Teba vrúcne milujem