Ride zverejnili videoklip k piesni Future Love

Britská kapela Ride zverejnila videoklip k piesni Future Love. V novinke sa predstavilo niekoľko ľudí, ktorí pózujú pred objektívom. O réžiu klipu sa postaral Jacob Hopewell.

19.05.2019 16:00
Gitarista a spevák skupiny Ride Mark Gardener... Foto: ,
Gitarista a spevák skupiny Ride Mark Gardener (vpravo) počas koncertu na festivale Pohoda.
debata

Skladba sa bude nachádzať na albume This Is Not a Safe Place, ktorý formácia plánuje vydať 16. augusta. Štúdiovka ponúkne celkovo dvanásť skladieb. Produkciu zastrešil Erol Alkan, ktorý spolupracoval s kapelou aj na jej comebackovom albume Weather Diaries (2017). Muzikanti podporia očakávaný počin aj na turné, pričom zatiaľ zverejnili koncerty po Severnej Amerike a Veľkej Británii.

Ride založili v roku 1988 v Oxforde Andy Bell, Laurence Colbert, Mark Gardener a Steve Queralt a boli predstaviteľmi žánru shoegaze. Dovedna vydali päť štúdiových albumov – Nowhere (1990), Going Blank Again (1992), Carnival of Light (1994), Tarantula (1996) a spomínaný Weather Diaries. V roku 1996 ukončili činnosť a začali pracovať na individuálnych projektoch. O päť rokov neskôr ju však nakrátko obnovili pre vystúpenie v televíznej šou. Oficiálny návrat na hudobnú scénu ohlásili v roku 2014.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #videoklip #hudba #Ride