Na Zuzanu Čaputovú čaká v Prahe koncertný darček

Koncert pre prezidentku Slovenskej republiky s názvom Zuzana není sama doma pripravili v Prahe priaznivci Zuzany Čaputovej, ktorá sa ujala prezidentského úradu 15. júna.

17.06.2019 12:00
Zuzana Čaputová Foto: ,
Zuzana Čaputová sa ujala prezidentského úradu 15. júna.
debata (2)

Uskutoční sa pri príležitosti prvej oficiálnej návštevy prezidentky SR v Českej republike vo štvrtok 20. júna o 19.30 h. Miestom konania koncertu je lúka na Kampe pri Kaviarni Mlýnská. TASR o tom informoval Ladislav Snopko, dramaturg a iniciátor koncertu.

„Názov koncertu je variáciou na nesmrteľný program Jiřího Šlitra s Jiřím Suchým. Pripomína najkrajšie obdobie našich spoločných dejín – 60. roky minulého storočia,“ poznamenal s tým, že koncert je zároveň poctou československej vzájomnosti. „Vzájomnosti, ktorá trvá aj po vzniku Českej a Slovenskej republiky. Okrem toho je darom, ktorý Zuzane účinkujúci a organizátori venujú v predvečer jej narodenín,“ uzavrel Snopko.

Na koncerte budú účinkovať Dan Bárta a Robert Balcar, Katarzia, Jiří Stivín a Dorota Nvotová, Sisa Fehér a Bardo, Eturnity, Puljablkoň – Maruška Putnerová a Michal Němec, Jozef Lupták, Limbora a Živé kvety.

Na príprave koncertu sa ďalej podieľali organizačný tím Metronome Festivalu a Srdcom doma, Združenie Slovákov žijúcich v Prahe.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Praha #koncert #Ladislav Snopko #Zuzana Čaputová