Ozzy Osbourne vydá box set so všetkými sólovými štúdiovkami na vinyloch

Anglický spevák Ozzy Osbourne vydá box set so všetkými sólovými štúdiovkami na vinyloch.

26.08.2019 09:00
People Ozzy Osbourne Foto: ,
Britský spevák Ozzy Osbourne.
debata

See You On The Other Side sa dostane na trh 29. novembrAnglický spevák Ozzy Osbourne vydá box set so všetkými sólovými štúdiovkami na vinyloch. a okrem jedenástich radových počinov bude obsahovať aj tri živáky Tribute (1987), Live & Loud (1993) a Live At Budokan (2002) či EP nahrávky Mr. Crowley Live EP (1980) a Just Say Ozzy (1990). Nová kompilácia Flippin’ The B-Side zas ponúkne skladby, ktoré zatiaľ nevyšli na vinyle. Fanúšikovia nájdu v balení aj desať plagátov.

John Michael „Ozzy“ Osbourne sa preslávil ako spevák heavymetalovej kapely Black Sabbath, ktorá vznikla v roku 1968 v Birminghame. Po vydaní ôsmeho albumu Never Say Die! (1978) ho však pre alkoholovú a drogovú závislosť zo skupiny vyhodili. Ďalšiu štúdiovku s Black Sabbath vydal až v roku 2013. Nahrávka, ktorá debutovala na prvej priečke UK Chartu, má názov 13. Ako sólový umelec vydal jedenásť albumov, pričom zatiaľ posledný Scream uviedol na trh v júni 2010.

Na konte má tiež niekoľko koncertných záznamov, kompilácií alebo EP nahrávok. Hudobník, ktorý spolu so svojou rodinou účinkoval v reality šou Osbournovci (2002 – 2005), získal množstvo ocenení. V roku 2006 ho ako člena Black Sabbath uviedli do Rock'n'rollovej siene slávy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hudba #metal #rock #Ozzy Osbourne #heavy metal #Vinyl #box set #See You On The Other Side