Jiří Korn oslávi životné jubileum koncertom a albumom najväčších hitov

Český spevák, tanečník a herec Jiří Korn, ktorý v máji oslávil sedemdesiatku, si v septembri toto jubileum pripomenie aj koncertom a špeciálnou narodeninovou kompiláciou.

08.09.2019 09:18
Jiří Korn Foto:
Český spevák a herec Jiří Korn v muzikáli Rómeo a Júlia.
debata

Bratia Cabanovci mu ku koncertu 70× dík, ktorý chystajú na 25. septembra do pražskej O2 arény, pripravili veľkolepú šou. Jiří Korn si pre túto príležitosť vybral hudbu, z ktorej podstatná časť sa objaví aj na spomínanej kompilácii, ktorá vyjde na CD i v digitálnych formátoch 20. septembra.

Album Jiří Korn – To nejlepší 1971–2019 obsahuje výber od prelomovej Svobodovej good-timovej Yvetty z roku 1971 až po tohtoročný dance remix piesne Té, co snídá v prevedení DJ Nea. Všetky nahrávky prešli novým remasteringom a vizuál bookletu CD sa nesie v štýle koncertu v O2 aréne.

„Boli piesne vydarené i menej vydarené. Dá sa povedať, že čas preverí životnosť takých pokusov. Niektoré piesne boli moje obľúbené, ale práve tie u poslucháčov často nezabrali. Výnimkou je snáď Ještě tě mám plnou náruč,“ reagoval Korn na otázku, ktorú pieseň zo svojho repertoára má najradšej.

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #album #hity #Jiří Korn