Simply Red sa vrátia do Bratislavy

Britská kapela Simply Red vystúpi 20. novembra 2020 v Bratislave. Do arény v NTC prídu v rámci turné k albumu Blue Eyed Soul, ktorý produkoval Andy Wright a vyjde tento rok 8. novembra.

16.09.2019 14:57
Líder formácie Simply Red Mick Hucknall. Foto:
Líder formácie Simply Red Mick Hucknall.
debata

„S ročným predstihom a s radosťou ohlasujeme koncertnú šnúru Simply Red. Formácia si svojím live vystúpením získala srdcia Slovákov už niekoľkokrát,“ informovali zástupcovia agentúry Vivien.

„Budúcoročný koncert bude venovaný novému albumu Blue Eyed Soul, no nezaobíde sa ani bez najväčších hitov tejto úspešnej anglickej kapely,“ dodali vo vyhlásení pre médiá. Vstupenky sa dostanú do predaja v piatok 20. septembra o 10:00.

Simply Red vznikli v roku 1985. Názov kapely evokuje farbu vlasov speváka Micka Hucknalla či jeho priazeň futbalovému klubu Manchester United. Medzinárodný úspech zaznamenal už ich prvý singel Money's Too Tight (To Mention).

Vydali už desať štúdiových albumov a preslávili sa hitmi ako If You Don't Know Me By Now, Fairground, Oh! What A Girl, Holding Back The Years alebo Stars. Kapela získala napríklad tri BRIT Awards, dve Ivor Novello Awards a tri razy ju nominovali na Grammy. V rokoch 2010 až 2015 mali pauzu, počas ktorej Hucknall ponúkol sólovky Tribute To Bobby (2008) a American Soul (2012).

debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #koncert #hudba #Simply Red