Ivana Gottová prezradila, kde bude miesto posledného odpočinku jej manžela

12. októbra sa rodina, priatelia aj verejnosť v Prahe posledný raz rozlúčili so zosnulým Karlom Gottom, o mieste jeho posledného odpočinku sa však doposiaľ iba špekulovalo.

25.10.2019 15:07
karel gott Foto: ,
Karel Gott na archívnej snímke.
debata (2)

V piatok zverejnila Ivana Gottová na oficiálnej stránke speváka informáciu, že miestom jeho posledného odpočinku bude cintorín na pražských Malvazinkách. Ako uvádza Gottová, jej manžel si prial odpočívať na mieste, kde prežil veľkú časť svojho života.

Zádušná omša za zosnulého Karla Gotta sa konala... Foto: Reuters
karel gott Zádušná omša za zosnulého Karla Gotta sa konala na Pražskom hrade v Chráme sv. Víta. Zúčastnila sa jej Ivana Gottová a jej dcéry Charlottka a Nellka.

„Rada by som vám oznámila, že na prianie môjho manžela bude miestom jeho odpočinku cintorín na pražských Malvazinkách. Prial si odpočívať tam, kde prežil veľkú časť svojho života, kde to mal rád a kde sa cítil doma. Verím, že vy, ktorí ste ho mali radi, si cestu k nemu vždy nájdete. Keď to bude aktuálne, oznámim vám konkrétne miesto,“ oznámila Ivana Gottová. Zároveň poďakovala všetkým priaznivcom zosnulého speváka za vyjadrenia sústrasti, ktoré v uplynulých dňoch obdržala a naďalej dostáva.

Počas poslednej rozlúčky, ktorá sa konala 12. októbra v Chráme sv. Víta, sa so zosnulým spevákom lúčili Ivana Gottová spolu s dcérami Charlottkou a Nellkou, ako aj spevákove staršie dcéry, Dominika a Lucie. Rovnako aj desiatky pozvaných hostí z oblasti umenia, športu či politiky. Okrem iných Jiří Bartoška, Eva Pilarová, Bolek Polívka, Marika Gombitová, Miro Žbirka, Dagmar Havlová, Zlata Adamovská, Ivana Chýlková, Jan Kraus a mnohí ďalší.

11. októbra sa na verejnej rozlúčke so zosnulým spevákom Karlom Gottom, ktorá sa konala v pražskom paláci Žofín, zúčastnilo 49 000 ľudí.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #úmrtie #Karel Gott #posledný odpočinok