Pozrite si nový klip Oheň v nás speváka Matěja Vávru

Spevák a hudobník Matěj Vávra zverejnil nový singel. Novinka má názov Oheň v nás a o jej hudobnú produkciu sa postaral Maiky Beatz.

16.12.2019 08:00
Spevák Matěj Vávra. Foto: ,
Spevák Matěj Vávra.
debata

Podľa mladého interpreta sa pieseň nesie v duchu nočného života. „O songu samotnom, si myslím, nie je potreba zmieňovať nič konkrétne, každý z neho pochopí sám, o čo ide. Chcem len, aby si poslucháč užil vibe a možno i on sám sa v texte našiel. Je to vonku, tak užívajte,“ odkázal svojim priaznivcom Vávra.

Spevák ku skladbe ponúkol aj videoklip, ktorý režíroval Martin Miko. O kameru sa postaral Miňo Debnár. Spolu s Matějom Vávrom si v počine zahrala fotografka a influencerka Nina Skalíková.

Matěj Vávra sa venuje skladaniu hudby od 14 rokov, pričom tvorí najmä v žánroch pop, r'n'b a hip hop. V roku 2014 sa zúčastnil na speváckej súťaži X Factor, v ktorej skončil na piatom mieste a odvtedy sa naplno venuje hudbe. Vystupuje sám aj so svojou kapelou. Spolupracoval tiež s viacerými interpretmi a interpretkami, ako sú napríklad Monika Bagárová, Celeste Buckingham, Majk Spirit, Pil C, Dara Rolins, Adam Mišík, Vladis či Markéta Konvičková.

debata chyba
Viac na túto tému: #Matěj Vávra