Sima Martausová má Vianoce rada a oslávi ich koncertom

Sima Martausová pozýva na koncert Vianoce v Tatrách 29. decembra 2019 v Tatranskej Lomnici. Zaznejú skladby z jej albumov a pripravené má aj vianočné pesničky.

20.12.2019 12:00
martausová Foto:
Sima Martausová zdolala Lomnický aj Gerlachovský štít.
debata

„Ako veriaca, Vianoce vnímam najmä z duchovného hľadiska. Teším sa z narodenia Krista, ale zároveň si na vianočnom období užívam malé bežné radosti, ako je pečenie koláčikov, varenie punču, stretávanie sa s blízkymi,“ prezradila speváčka.

Rodáčka z Považskej Bystrice už viac ako 7 rokov profesionálne teší fanúšikov svojou hudbou a tento rok vydala piaty album Len tak sa stíšim, na ktorom sa nachádza napríklad aj hit Nenahraditeľná v akustickej verzii či duet s Adamom Ďuricom Holubička.

Počas tatranského vianočného koncertu zaznejú pesničky z celej Martausovej tvorby a sviatočnú atmosféru umocnia skladby, ktoré oslavujú, pre speváčku, najkrajší čas roka.

„Mám zložených viac vianočných vlastných piesní, preto sme si povedali, že zaradíme aj tie. Budeme hrať napríklad Vianočné šalalí, kde sa ľudia môžu zapojiť, ale aj vážnejšie a pomalšie vianočné piesne, ktoré som zložila,“ prezradila Martausová. Okrem vianočných pesničiek plánuje zahrať aj novinky z albumu, ktorý práve pripravuje.

Speváčka Tatry miluje, preto sa teší, že bude koncert práve tu. Vystúpi so svojou kapelou a vokalistkou a večer sa bude niesť v intímnej, komornej atmosfére.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #Vianoce #Sima Martausová