Na Pohodu prídu aj Parcels

Festival sa uskutoční od 9. do 11. júla na trenčianskom letisku a vystúpia počas neho tiež The Libertines, Thom Yorke Tomorrow's Modern Boxes, Stormzy, Wolf Alice, Kevin Morby, Metronomy, Archive a ďalší.

12.01.2020 16:00
debata (2)

Na 24. ročníku multižánrového festivalu Pohoda vystúpi aj austrálska elektropopová kapela Parcels. Päťčlenná formácia sa pohybuje na scéne od roku 2014.

V júni 2017 vydali singel Overnight, na ktorom s nimi spolupracovali aj Daft Punk. Na konte majú dve EP nahrávky Clockscared (2015) a Hideout (2018). V roku 2018 uviedli na trh debutový eponymný album.

Pohoda sa bude konať od 9. do 11. júla na letisku v Trenčíne a účasť na nej predtým potvrdili aj Stormzy, Thom Yorke Tomorrow's Modern Boxes, The Libertines, Metronomy, Wolf Alice, Slowthai, Archive, Kevin Morby, Floating Points, ZHU, JPEGMAFIA, Black Midi, Confidence Man, Hatari, Shame, Yves Tumor, Chai, Bazzookas, Kokoroko, Emel Mathlouthi, Iva Bittová a Dunaj, Wooze, Pengshui, Asmâa Hamzaoui & Bnat Timbouktou, Shht, Black Country, New Road, Malox, Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs a PoiL.

2 debata chyba