The Great Malarkey na Slovensku

Čo sa stane keď sa spoja balkánske, folklórne, bluesové a punkové vplyvy? Osem hudobníkov pochádzajúcich z celého sveta - Anglicka, Kanady, Portugalska a Lotyšska pozýva na cestu úžasnou horskou dráhou. The Great Malarkey sa u nás predstavia v Bratislave, Novom Meste nad Váhom a v Leviciach.

15.01.2020 16:00
Great Malarkey Foto:
The Great Malarkey sa u nás predstavia v Bratislave, Novom Meste nad Váhom a v Leviciach.
debata

Z východného Londýna prichádza na Slovensko hudobná nálož. The Great Malarkey sa u nás predstavia v Bratislave, Novom Meste nad Váhom a v Leviciach. Domáce publikum sa po piatich rokoch opäť dočká zážitku z dokonalej energie.

Jedinečná kombinácia flamenca s trochou rapu a temného kabaretu. V kolektívnom bláznovstve nechávajú znieť dychy, husle, akordeóny a nabrúsené gitary. Živá kapela odpáli na slovenských pódiách Molotovov koktejl nespútanej energie. Ku každej piesni a každému, kto chce počúvať. Ich filozofiou je prísť, odísť a zanechať vzdúvajúcu sa hromadu šťastných, uslintaných a zničených zhýralcov!

Koncerty kapely The Great Malarkey na Slovensku sa budú konať 24. januára v Ateliéri Babylon v Bratislave s predkapelou Fire Your Boss, slovenskou kapelou s členmi z Talianska aj Ekvádoru.

25.januára v Novom Meste nad Váhom v klube Blue Note

26. januára v Leviciach, Športová hala, Benefícia „Objatie tónov“

Zmysluplného podujatia sa zúčastnia aj mentálne a zdravotne postihnuté deti zo zariadení Domovov sociálnych služieb.Kúpou vstupenky na koncert The Great Malarkey podporíte benefičné podujatie „Objatie tónov“ usporiadané desiatykrát pre deti a osoby s mentálnym postihnutím zo zariadení domovov sociálnych služieb.

Lístky si môžete zakúpiť v sieti Ticketportal.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kabaret #rap #flamenco #The Great Malarkey