Aj kapela Lola Marsh ruší slovenské koncerty

Izraelská kapela Lola Marsh v dôsledku šírenia nového koronavírusu napokon nevystúpi 10. marca v Mestskom divadle Žilina, 12. marca v bratislavskej Refinery Gallery a 13. marca v trenčianskom Piano Clube.

10.03.2020 16:10
Lola Marsh Band wikipedia Foto:
Kapela Lola Marsh niekoľkokrát vystúpila aj na trenčianskej Pohode.
debata

Informovali o tom zástupcovia festivalu Pohoda, ktorí organizovali turné skupiny. Formácia sa v rámci neho stihla predstaviť len 7. marca v košickej Tabačke. Ako hostka zaspievala Nina Kohoutová.

„Kultúrne podujatia postupne zrušili viaceré samosprávy a podobné odporúčania prišli zo strany autorít aj vo vzťahu k súkromným organizáciám. Ako sme už skôr avizovali, po celý čas sme sledovali vývoj a vyjadrenia odborníkov a postupujeme podľa ich odporúčaní. Ďakujeme kapele i Nine Kohoutovej za fantastický koncert v Košiciach a dúfame, že sa k nám Lola Marsh vrátia aj s novým albumom čo najskôr. Keďže Slovensko je v podstate druhým domovom kapely, už teraz prejavila veľký záujem o návrat. Pokúsime sa turné zorganizovať tak, aby sa uskutočnilo vo všetkých spomínaných mestách. Ľuďom, ktorí mali lístky na zrušené koncerty budeme vracať vstupné, keďže ide o viac ako dvetisíc ľudí, prosíme ich, aby boli trpezliví. Proces vracania chceme uzavrieť do konca marca 2020. Informácie ako postupovať zverejníme na našich sociálnych sieťach a na webstránke Pohoda festivalu,“ uviedli organizátori v oficiálnom stanovisku.

Kapelu Lola Marsh založili v roku 2013 speváčka Yael Shoshana Cohen a gitarista Gil Landau a neskôr sa k nim pridali aj ďalší muzikanti. V júni 2017 vydali debutový album Remember Roses a tento rok ponúkli druhú štúdiovku Someday Tomorrow Maybe. Niekoľkokrát vystúpili aj na trenčianskej Pohode.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #Pohoda #Lola Marsh