Chýba vám Silent Trio? Pozrite si ich nový videoklip

Jedna z najznámejších a najvyťaženejších slovenských cover kapiel Silent Trio momentálne, podobne ako všetci ostatní, nevystupuje. Počas neplánovaného oddychu však fanúšikom pripravila prekvapenie v podobe nového videoklipu.

09.04.2020 13:00
silenttrio Foto:
Silent Trio je čisto mužská zostava, novú skladbu však nahrali so speváčkou Lenkou Machciníkovou.
debata

Spolu s hosťujúcou speváčkou Lenkou Machciníkovou a hudobnými priateľmi nahrali akustickú verziu veľkého hitu speváčky LP – Lost On You.

„Už dlho sme chceli urobiť skladbu so ženským vokálom, keďže sme chlapská partia. Lenku som na odporúčanie kamarátov videl spievať na Novej scéne v muzikáloch a veľmi ma oslovila. Na ponuku zaspievať si s nami kývla okamžite, a tak sme spolu na prelome februára a marca nahrali dve skladby,“ povedal o novej spolupráci gitarista a spevák skupiny Richard “Richie” Brúder.

Skladbu Lost On You si vybrala Lenka a do akustickej verzie ju zaaranžoval gitarista skupiny Michal Kovalčík, ktorý okrem Silent Tria hrá aj s Petrom Nagyom, Jankom Ledeckým a mnohými ďalšími.

Trojicu, v ktorej väčšinou spieva Daniel Miženko, doplnili hudobní kamaráti zo skupiny Indigo bubeník Jozef Gorel a klávesák Marek Mečiar. K skladbe vznikol hneď po nahrávke aj videoklip, ktorý môže zatiaľ aspoň trochu nahradiť plánované živé prevedenie skladby.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #videoklip #hudba #cover