Chýba vám Katarzia? Pozrite si jej živé vystúpenia z festivalu Viva Musica!

Týždeň pred vydaním nového albumu začala Katarzia zverejňovať svoje skladby v špeciálnej koncertnej úprave, pretože v Česku aj na Slovensku platí plošný zákaz verejných podujatí.

12.04.2020 15:00
Katarzia Viva Musica2019 martina mlcuchova-1 Foto:
Katarzia zverejňuje piesne zo svojho koncertu na vlaňajšom festivale Viva Musica! a 17. apríla vydáva aj nový album.
debata (1)

Na jej Youtube kanáli tak postupne pribúdajú piesne v orchestrálnych aranžmánoch, ktoré vznikli uplynulé leto na festivale Viva Musica!. Je medzi nimi aj novinka Bonsai či duet s Danom Bártom.

„Zdalo sa mi, že na zverejnenie tohto materiálu je vhodná doba, aby sme si pripomenuli časy, keď sme ešte hrali koncerty,” naráža Katarzia na súčasnú situáciu, v ktorej pod náporom koronavírusu zostala paralyzovaná celá kultúrna obec.

Katarzia na svojich sociálnych sieťach pridáva koncertné záznamy z festivalu Viva Musica! a na jej Youtube už nájdete nové verzie skladby Hodinový hotel, Nepohodlná osoba, novinku Bonsai aj pesničku Milovať s hudbou. Počas Viva Musica! na skladbe Milovať s hudbou hosťoval český spevák Dan Bárta a predviedol charizmatickú interpretáciu jednej z najpopulárnejších skladieb slovenskej producentky a textárky.

Už 17. apríla vydáva Katarzia svoj štvrtý album Celibát na CD, LP aj v digitálnej forme na značke Slnko Records. V predstihu si zatiaľ z neho môžete vypočuť dve piesne – Samota mi nevadí a Tristan a Izolda. Turné k albumu naplánované na apríl a máj, sa presúva na jeseň.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #Viva Musica! #Katarzia