Skupina IMT Smile vydáva singel a videoklip

Úspešná slovenská skupina IMT Smile prichádza so singlom Zmena rytmu. Autorom hudby je Ivan Tásler, text napísal Vlado Krausz. TASR o tom informoval PR manažér Tomáš Karpel.

17.04.2020 16:00
debata

Vzhľadom na čas a dobu, akú zrazu žijeme, ako sa to razom všetko zmenilo, rozhodli sme sa vydať ešte jeden singel z albumu Budeme to stále my. Zmena rytmu, to je to, čo nás zastihlo vo všetkých oblastiach, nielen v hudbe a koncertovaní, ale vo všetkom, reaguje na vzniknutú situáciu líder skupiny Ivan Tásler.

V situácii, ktorá nás všetkých zastihla, som trocha prekopal videoarchív, vrátil som sa ku starým záberom, cestovateľským aj hudobným, a pozitívnu energiu, ktorá z nich išla, som sa snažil vniesť do finálneho videa, hovorí gitarista skupiny Tomáš Slávik, ktorý video natočil a zostrihal.

Zmena rytmu je singel z albumu Budeme to stále my, ktorý sám vnikal na rôznych miestach sveta, od Kalifornie cez Veľkú Britániu, Prahu až po Slovensko. Skladby z albumu patria stále k tým najhranejším v rádiách.

Týmto singlom sa tak uzatvorí jedna kapitola, úspešná kapitola albumu Budeme to stále my. A je čas ísť ďalej, priniesť niečo nové. A to čoskoro aj príde, dodáva Tásler.

debata chyba
Viac na túto tému: #hudba #IMT Smile