Na Pohode 2021 vystúpia aj Injury Reserve

Na multižánrovom festivale Pohoda sa predstaví aj americká hip-hopová skupina Injury Reserve. Arizonské trio je zároveň prvým novopotvrdeným interpretom 24. ročníka podujatia, ktorý sa bude konať od 8. do 10. júla 2021 na letisku v Trenčíne. Festival sa mal pôvodne uskutočniť tento rok od 9. do 11. júla, no pre šírenie nového koronavírusu ho preložili.

21.04.2020 05:00
debata

Na multižánrovom festivale Pohoda sa predstaví aj americká hip-hopová skupina Injury Reserve. Arizonské trio je zároveň prvým novopotvrdeným interpretom 24. ročníka podujatia, ktorý sa bude konať od 8. do 10. júla 2021 na letisku v Trenčíne. Festival sa mal pôvodne uskutočniť tento rok od 9. do 11. júla, no pre šírenie nového koronavírusu ho preložili.

Injury Reserve tvoria producent Parker Corey a rapperi Stepa J. Groggs a Ritchie With a T. Na hudobnej scéne sa pohybujú od roku 2013. Po dvoch EP nahrávkach a mixtapeoch vlani vydali debutový eponymný album. Štúdiovka obsahuje aj single Jawbreaker (feat. Rico Nasty a Pro Teens), Jailbreak the Tesla (feat. Aminé) a Koruna and Lime (feat. A-Trak). Injury Reserve už absolvovali turné s formáciami Ho99o9 či The Underachievers.

Účasť na Pohode 2021 predtým potvrdilo aj niekoľko interpretov, ktorí mali na letisku vystúpiť tento rok. Patria medzi nich The Libertines, Metronomy, Wolf Alice, Archive, Shame, Black Midi, Kokoroko, Marina Satti & Fonés, Black Country, New Road, Bazzookas, Wooze, Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs, Pengshui, Asmâa Hamzaoui & Bnat Timbouktou, The Space Lady, Malox, Crack Cloud, Murman Tsuladze, Shht, PoiL, Trupa Trupa, Iva Bittová a Dunaj, Emel Mathlouthi a Hatari.

debata chyba
Viac na túto tému: #Pohoda #koronavírus