Karmen Pál Baláž má nový singel

Hviezda televíznej speváckej súťaže Česko Slovenská Superstar z roku 2018, speváčka Karmen Pál Baláž, prichádza s novým singlom Zažiť ešte raz.

29.04.2020 13:00
debata

K piesni natočila aj videoklip s letnou atmosférou. Mladá umelkyňa z Gemera vydala koncom minulého roka svoj prvý album Kúzlo. „Chceli sme spraviť niečo, z čoho bude Karmen a jej osobnosť priamo vyžarovať. Myslím si, že takéto pozitívne letné pesničky k jej imidžu veľmi pristanú. Klip sa natáčal v Šaštíne na prírodnom jazere Gazarka a v noci sme nakrúcali v Nemšovej na Ranchi 13,“ vysvetľuje režisér videa Robo Bošeľa. To všetko sa dialo za dodržiavania prísnych hygienických štandardov.

„Koronavírus nám nakrúcanie skomplikoval, zároveň však aj zjednodušil, pretože keď sme chceli nakrúcať, nemuseli sme čakať, kým v priestore nebudú žiadni ľudia. Zato obstarávanie rekvizít a oblečenia bolo vzhľadom na zatvorené obchody veľkou komplikáciou.“ Karmen sa len niekoľko týždňov predtým vrátila aj s priateľom z Nemecka a natáčenie sa preto tiež kvôli povinnej karanténe posunulo. Hereckým partnerom je jej priateľ Jaro. „Pesničku mi napísal Adam Ďurica, je aj textovo aj hudobne pozitívne naladená, preto sme sa rozhodli natočiť k tomu letný klip v domácom prostredí, na Slovensku, pri jazere a pri ohníku na lúke. Mám z toho veľkú radosť, že si v klipe so mnou zahral Jaro. Tajne som si to aj priala, mať s ním spoločný klip plný lásky, ale som si ani nevedela predstaviť, že na to príde vhodná chvíľa. Bolo to milé natáčanie, doslova som sa na nič nemusela hrať, len byť sama sebou,“ opisuje nakrúcanie Karmen.

Karmen Pál Baláž sa zviditeľnila umiestnením na treťom mieste súťaže Česko Slovenská Superstar za druhou Eliškou Ruskovou a víťazkou Terezou Maškovou. Spomedzi všetkých súťažiacich bola najlepšie umiestnenou Slovenkou. Rok predtým sa však zúčastnila aj maďarskej verzie súťaže X.Factor. Neskôr istý čas koncertovala so známou skupinou Peha a so skupinou Acoustic Nights. Začiatkom roka 2019 spolu s Adamom Ďuricom vytvorila skladbu Anjel a potom skladbu Nádej, na ktorej spolupracovala s Celeste Buckingham.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Karmen Pál Baláž