Poďte na koncert Bullet Holes, podporíte umelcov

Hudobný klub v Bratislave rozbieha pod názvom Nepokazme si to@MMC podujatia rôzneho žánru na podporu umelcov a ich vlastného prežitia.

05.06.2020 15:00
008 Bullet Holes Randal-9 Foto: , ,
Kapela Bullet Holes bude koncertovať v bratislavskom klube MMC už dnes večer.
debata

Prvým bude akustický koncert blues-rock'n'rollovej kapely Bullet Holes, ktorá sa stala súčasťou klubovej scény po víťazstve v súťaži Rocková maturita v roku 2016. Koncert kvarteta hudobníkov, ktorí predskakovali takým menám, ako Uriah Heep a Paul Gilbert, sa uskutoční v Majestic Music Clube (MMC) dnes o 19. h.

„Klub sa premení na kaviareň so sedením pri stoloch a obsluhou podľa aktuálnych podmienok na základe rozhodnutia hygienikov a krízového štábu,“ priblížili organizátori. Týmto spôsobom chcú upozorniť tiež na to, že aj napriek uvoľňovaniu opatrení je veľa priestorov, ktoré nemôžu byť využívané ani na 15 percent svojho pôvodného účelu, a množstvo hudobníkov, zvukárov, osvetľovačov či technikov bude ešte dlho bez príjmov.

Majitelia MMC ďalej avizujú, že na všetky ich podujatia bude dobrovoľné vstupné, ktoré sa má prerozdeliť medzi účinkujúcich, pracovníkov a samotný klub.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #umelci #blues #MMC klub