Pohoda in the Air bude v spojení aj s Donnym Benétom

V rámci online festivalu Pohoda in the Air si budú môcť fanúšikovia a fanúšičky pozrieť a vypočuť koncerty z miest ako sú Trenčín, Vancouver, Sydney, San Francisco, Tel Aviv, Kábul, Atény, Gent alebo La Junta.

25.06.2020 09:00
donny-benet.1515405582 Foto:
Obľúbenec slovenského publika Donny Benét zahrá tento krát pre Pohodu z Austrálie.
debata

Z Austrálie sa aj s novým albumom Mr. Experience (2020) predstaví Donny Benét, debutový album a audiovizuálnu performance pripravenú špeciálne pre Pohodu predvedú kanadskí Crack Cloud, space rock pre novú generáciu zahrajú belgickí Shht a zo svojho autobusu sa opäť prihlásia Bazzookas.

Diváci Pohoda in the Air uvidia aj umelkyne ako The Space Lady z amerického Colorada, Marinu Satti & Fonés z Grécka či iránsko-izraelskú herečku a speváčku Liraz. Počas západu Slnka nad San Franciscom zahrá Kronos Quartet.

V predpremiére uvedú dokument od Lucie Kašovej Orchester z krajiny ticha o prvom afganskom ženskom orchestri ZOHRA. Účasť na podujatí predtým potvrdili Milan Lasica & Dorota Nvotová a Tittingur.

Okrem toho sa ľudia môžu tešiť aj na približne ďalších 50 koncertov a vystúpení, súčasťou ktorých bude aj literatúra, debaty a vizuálne umenie. Toto všetko ponúkne Pohoda svojim fanúšikom aj vďaka partnerom vo forme nevšedného bezplatného live streamu na svojom webe, facebookovom profile a YouTube kanáli od 9. do 12. júla 2020.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Pohoda #Kronos Quartet #Donny Benét