Párty Majka Spirita? Lambada

Pod názvom Artist vyšiel v piatok štvrtý sólový album slovenského repera Majka Spirita. Je to vôbec prvý spoločný projekt s jeho dlhoročným dvorným dídžejom a producentom Grimasom po dvoch dekádach ich spolupráce.

28.06.2020 15:00
SR Úsmev ako dar Vianočný benefičný koncert BAX Foto:
Majk Spirit má nový singel Lambada.
debata

Zatiaľ čo obmedzenia, ktoré priniesla pandémia nového koronavírusu, zastavili aktivity väčšiny umelcov, Spirit, naopak, prežíva svoj najaktívnejší pracovný rok. Doteraz stihol predstaviť šesť nových singlov, zorganizovať tri špeciálne karanténne on-line koncerty a teraz prichádza s novým albumom.

Vydanie albumu oznámil nečakane a fanúšikov navyše prekvapil aj dvoma singlami, ktoré vydal v priebehu uplynulých dní. Spoločná pieseň s Benom Cristovaom Kurt a videoklip F4ck Em All s formáciou H16.

Spomedzi všetkých Majkových albumov vznikol Artist najrýchlejšie. Celý projekt sa zrodil v priebehu štyroch mesiacov od februára do mája. „Väčšinu z toho času bolo Slovensko aj svet v ‚lockdowne‘, takže som sa jednoducho zavrel v štúdiu a tvoril,“ spomína umelec s tým, že ide o jeho rekord. „Sólo albumy som vždy robil celý rok. Doba praje menším projektom a ja som si pri tomto albume uvedomil, že takto to môžem robiť každý rok.“

Tento týždeň predstavil reper ďalší nový singel. Novinka má názov Lambada a Majk ju odpremiéroval aj s novým videoklipom vo štvrtok. Párty singel má chytľavú letnú náladu a vydarený bláznivý videoklip, ktorý vznikol na bratislavskom letisku M. R. Štefánika.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Majk Spirit