Cibula Fest bude menší a bude na zámku

Najväčší česko-slovenský open air festival Cibula Fest, ktorý sa každoročne koná v pohraničnom pásme na letisku v Holíči, bude aj tento rok. Organizátori sa aj napriek pôvodnému zrušeniu tohto ročníka z dôvodu pandémie nového koronavírusu rozhodli, že pripravia podujatie v menšom rozsahu a prinesú hudobnú zábavu na Záhorie v podobe projektu Cibula Fest plus 2020.

02.07.2020 15:00
Cibula Fest Foto:
Na Cibula Feste sa v minulosti konala súťaž v preťahovaní sa lanom. Tento rok bude festival iný, ale bude.
debata

„Projekt bude spočívať v jednotlivých podujatiach do 1000 ľudí vo veľkokapacitnom otvorenom stane s leitmotívom Znova spolu. Zásadnou je aj zmena miesta konania, akcia na rok 2020 využije priestory areálu Holíčskeho zámku,“ priblížil projekt, ktorý odštartuje 10. júla. „Hlavnou hviezdou bude kapela Iné Kafe, pokračovať bude nasledujúci deň s hlavnou hviezdou Kollárovcami. O ďalšie dva týždne, 25. júla, sa v rámci projektu predstaví raper Kali,“ povedal Dodo Milkáš.

Okrem hlavných hviezd sa počas jednotlivých dní predstavia aj menšie kapely. Počas soboty 11. júla si na svoje prídu aj rodiny s deťmi.

„Do areálu sa dostanú v rámci denného vstupu od 12.00 h do 18.00 h za symbolické vstupné, pripravené budú kolotoče, očerstvenie a ďalšie atrakcie,“ spresnil Mikláš a podčiarkol, že sa dodržia všetky hygienické nariadenia a prísne kontrolovaný limit s obmedzením na 1000 ľudí.
debata chyba
Viac na túto tému: #Cibula fest