Bratislava chce ľuďom vynahradiť zrušené festivaly

Bratislava chce ľuďom vynahradiť zrušené letné festivaly. V priestoroch letného parku výstaviska Incheba je postavený športovo-kultúrny areál InPark, v ktorom sa počas leta uskutočnia veľké open-air koncerty do 1 000 ľudí.

04.07.2020 09:00
letný festival Foto:
Festivaly patria k letu.
debata

Program InParku má výnimočne široký záber, v priebehu leta sa totiž snaží vynahradiť zrušené kultúrne podujatia. Už v stredu 1. júla hudobnú sezónu zaháji punková legenda Konflikt.

V programe koncertov si nájde svojich interpretov každý fanúšik hudobnej scény. V nedeľu 5. júla to budú Prázdniny s Jojkom, skupiny Korben Dallas a Chiki Liki Tu-A vystúpia v piatok 10. júla.

Kandráčovci a Filip Jánošík & Hotoví umelci sa predstavia 19. júla, tri dni nato budú hrať Bijouterrier, Zoči Voči, No Control a Four Faces. Na sólovom koncerte sa v nedeľu 26. júla predstaví Richard Müller. Richard Rikkon, Felix Slováček a Josef Vojtek budú koncertovať 29. júla, posledný júlový deň to bude Miro Jaroš.

V auguste sa na koncertoch predstavia Smola a Hrušky, Heľenine oči, aj Vidiek s Bobanom Markovičom.

V InParku sa budú konať aj športové akcie a podujatia pre rodiny s deťmi. Otvárame netradične punkom, lebo celá táto doba nám príde veľmi punková a práca v kultúre či športe je dnes veľkým punkom. Preto divákov zabaví 30-ročná punková legenda Konflikt, ktorá si zavolala známych českých ska-punkových bratov Vision Days. Program spestria aj vychvaľovaní Ramones Bratislava a bratislavský projekt Parketový Lev, uviedla pre médiá riaditeľka agentúry Stage_On Janka Mroščáková.
debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #letné festivaly