Lola Marsh presunuli slovenské turné

Kapela sa predstaví 23. februára v Mestskom divadle Žilina, 24. februára v trenčianskom Piano Clube a 25. februára v bratislavskej Refinery Gallery.

18.07.2020 16:00
debata
Lola Marsh: Echoes
Manažment kapely Lola Marsh sa pre komplikovanú situáciu v súvislosti s pandémiou rozhodol presunúť stredoeurópske turné zo septembra 2020 na február 2021. Situáciu komplikuje aj fakt, že Izrael stále nie je na zozname bezpečných krajín EÚ. Kapela sa každopádne nevie dočkať, keď sa opäť vráti na Slovensko a naživo predvedie skvelé piesne z nového albumu Someday Tomorrow Maybe (2020).

Kapela sa predstaví 23. februára 2021 v Mestskom divadle Žilina, 24. februára v trenčianskom Piano Clube a 25. februára v bratislavskej Refinery Gallery.

Všetci majitelia vstupeniek na pôvodné koncerty si ich môžu uplatniť na presunuté termíny. V prípade, že majiteľom lístkov nové termíny nevyhovujú, môžu požiadať o stornovanie lístka a vrátenie peňazí. Nárok o refundáciu si môžu záujemcovia uplatniť najneskôr do konca septembra 2020. Refundácie budú spracované a odoslané do konca októbra 2020.

Kapelu Lola Marsh založili v roku 2013 speváčka Yael Shoshana Cohen a gitarista Gil Landau a neskôr sa k nim pridali aj ďalší muzikanti. V júni 2017 vydali debutový album Remember Roses a tento rok ponúkli spomínanú druhú štúdiovku Someday Tomorrow Maybe. Niekoľkokrát vystúpili aj na trenčianskej Pohode.
debata chyba
Viac na túto tému: #Lola Marsh