Osvieženie v českom popovom rybníčku?

HILLS 97 je projekt, za ktorým stojí Adam Mišík a mladý producent Enthic. S hosťujúcim Benom Cristovaom prinášajú letný hit, ktorý vychádza 7. augusta. Vypočujte si a posúďte, ako znie skladba, ktorú dali dohromady.

04.08.2020 12:13
debata
Nový letný hit Máma Říkala.

Zoskupenie HILLS 97 vzniklo spontánne, čo sa aj podpísalo na celom EP, ktoré srší pozitívnou letnou energiou. Ľahkosť EP podtrhujú aj hostia, ku ktorým patrí Ben Cristovao alebo slovenská raperka Luisa z Comebackgangu. Autorom videoklipu je režisér Ondřej Kudyn.

Projekt HILLS 97 má ambiciózne plány. „Toto EP je odľahčené, ale máme v pláne urobiť aj niečo temnejšie a klubovejšie,“ hovorí Mišík. „Hills sú pre nás vysneným miestom, kam sa šplháme. Miesto, kde sa ti môžu splniť sny, ale zároveň tam môžeš zažiť aj nočné mory. 97 je rok nášho narodenia, takže preto HILLS 97,“ vysvetľuje Adam.

Ben Cristovao na spoluprácu kývol takmer okamžite po tom, čo si pesničku vypočul v aute. „Po prvom vypočutí povedal, že do toho ide a či to môžme ísť nahrať už ten večer,“ komentuje Adam Mišík.

O novom EP Adam Mišík s Enthicom tvrdia: „Máme pocit, že je to osvieženie v našom milovanom českom pop rybníčku.”
debata chyba
Viac na túto tému: #Ben Cristovao #Adam Mišík #HILLS 97