Lucie Bílá a 4 Tenoři spojili sily. Vypočujte si ich Krásu

Česká vokálna formácia 4 Tenoři dokončuje v týchto dňoch debutový album, ktorý má vyjsť 18. septembra. Z pripravovaných piesní teraz ponúka poslucháčom novú nahrávku slávnej skladby I Believe in You, ktorý vo svete preslávili vokálna skupina Il Divo a Celine Dion. Pred 11 rokmi ho pre Karla Gotta a Luciu Bílú s názvom Krása otextoval Pavel Vrba.

10.08.2020 12:50
Lucie Bílá Foto:
Speváčka Lucie Bílá a 4 Tenoři venovali skladbu Krása Karlovi Gottovi.
debata

Slávnostná melódia znovu ožíva v pôsobivom súznení piatich hlasov. Interpreti – Lucie Bílá a vokálna formácia 4 Tenoři – sa rozhodli svoju verziu pesničky venovať Karlovi Gottovi ako svoje hudobné poďakovanie.

„Je pre nás česť, že Lucie Bílá súhlasila s duetom so 4 Tenormi. Vyberali sme z niekoľkých možných skladieb a všetci sme sa zhodli na tom, že ‚Krása‘ je tá pravá,“ komentoval zrod novinky producent Janis Sidovský.

Vokálnu formáciu 4 Tenoři tvoria držitelia troch cien Thálie, pop-muzikálová legenda a sólista opery pražského Národného divadla Marian Vojtko, Pavel Vítek, Jan Kříž a Michal Bragagnolo.

Album filmových a muzikálových hitov práve v týchto dňoch dokončili v nahrávacom štúdiu Mercury a chystajú k nemu aj koncerty v českých mestách.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lucie Bílá #Karel Gott