Utorkový koncert One Day Jazz Festivalu mení miesto

Miesto koncertu One Day Jazz Festival A-Live 2020, ktorý sa koná v utorok 18. augusta, sa presúva zo Starej radnice do Babylon Ateliér Music Club.

18.08.2020 14:11
20 strucne -Katta Foto:
Česká organistka Katta vystúpi na One Day Jazz Festival A-LIVE 2020 na Kremnickom hrade.
debata

„Vzhľadom na vysoké riziko silných búrok sa dnešné miesto koncertu One Day Jazz Festival A-Live 2020 presúva zo Starej radnice do Babylon Ateliér Music Club, Kolárska 3, Bratislava – Staré mesto,“ informovala PR manažérka Andrea Čurná.

Letná séria tohtoročného One Day Jazz Festivalu sa koná naživo, pred divákmi a začala sa 13. augusta v Banskej Štiavnici.

V utorok 18. augusta One Day Jazz Festival A-Live 2020 pokračuje v Bratislave. Návštevníci uvidia koncert Matúš Jakabčic CZ-SK Big-Band feat aj vystúpenie speváčky s výnimočným hlasom Kristíny Miháľovej s Petrom Lipom, z Maďarska príde ako hosť trubkár Ádám Gráf.

kristína Miháľová

V stredu 19. augusta festival pokračuje na Kremnickom hrade s českou bosonohou organistkou menom Katta, pokračuje slovenská speváčka, redaktorka a muzikologička Zuzana Mojžišová Puščaňa, ktorá dáva nový hudobný šat ľudovým piesňam, a inovatívny poľský huslista a skladateľ Adam Baldych.

Katta

Festival vyvrcholí na Bratislavskom hrade vo štvrtok 20. augusta vystúpením českého speváka a textára Dana Bártu (držiteľ jedenástich ocenení Akadémie českej populárnej hudby) so skupinou Illustratosphere, komorného telesa Mucha Quartet a opäť sa pridá Zuzana Mojžišová a Adam Baldych.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #One Day Jazz Festival