Madonna sa chystá nakrútiť film o svojom živote

Popová ikona Madonna sa chystá zrežírovať film o svojom živote. O svojom pláne speváčka už dávnejšie informovala na sociálnych sieťach, zámer potvrdilo tiež štúdio Universal Pictures, v ktorého produkcii má film vzniknúť.

16.09.2020 10:30
Madonna Foto: ,
Speváčka Madonna.
debata

„Chcem sa podeliť o neuveriteľnú cestu, na ktorú ma zaviedol život ako umelkyňu, hudobníčku, tanečnicu a ľudskú bytosť, ktorá sa snaží nájsť svoje miesto v tomto svete,“ oznámila Madonna. „Film sa bude sústreďovať hlavne na hudbu. Vďaka hudbe som dokázala fungovať, umenie ma držalo pri živote. V mojom živote je toľko dosiaľ nevypovedaných a inšpirujúcich príbehov a kto by ich mal lepšie vyrozprávať, než ja sama. Je zásadné, aby som tú horskú dráhu svojho života vyjadrila svojim hlasom a pohľadom,“ vysvetlila.

Scenár chce Madonna vytvoriť spolu s umelkyňou známou pod pseudonymom Diablo Cody, ktorá je držiteľkou Oscara za scenár k filmu Juno o tehotnej stredoškoláčke z roku 2007.

Madonna (62), ktorej dlhá a ohromujúca kariéra bola poznamenaná nespočetnými hudobnými návratmi, sa chystá popísať svoju životnú cestu, ktorá viedla z chudobných štvrtí New Yorku až k celosvetovej popularite.

Kráľovná popu je s 335 miliónmi predaných nahrávok najpredávanejšou speváčkou všetkých dôb a jedným z komerčne najúspešnejších sólovo vystupujúcich umelcov. V roku 2008 bola uvedená do Rokenrolovej siene slávy, má na konte 658 nominácií na prestížne ceny a 225 výhier.

Madonna ako režisérka vytvorila dve snímky, a to komediálnu drámu Špina a múdrosť z roku 2008 a romantický film Kráľova láska z roku 2011 ocenený Zlatým glóbusom. Rovnaké ocenenie získala tiež ako herečka za stvárnenie úlohy Evy Perónovej v snímke Evita z roku 1996. Okrem toho hrala vo filmoch Hľadám Susan. Zn.: Zúfalo z roku 1985 alebo Dick Tracy (1990).

debata chyba
Viac na túto tému: #film #Madonna