Podobá sa nový singel Adama Ďuricu na Poison Heart od Depeche Mode?

Slovenský hudobník Adam Ďurica prichádza s novinkou. Singlu Pravdupovediac pribúda počet zhliadnutí na Youtube kanáli, množia sa aj kritické komentáre.

15.10.2020 11:10
debata

Nový singel je po hudobnej stránke dielom Adama Ďuricu, text napísal Vlado Krausz, gitaru, basgitaru a mandolínu, rovnako ako spev a vokály si nahral Adam Ďurica. Bicie a piano mal starosti Laco Rychtarik (Call me Steve), ktorý spolu s Ďuricom skladbu produkoval.

Podľa Adama Ďuricu singel Pravdupovediac, ktorý práve vyšiel, nadväzuje na pesničku Vlci. Ňou mal hudobník odštartovať novú hudobnú éru. "Na jar sme s Lacom urobili singel Vlci, cez leto sme spolu zahrali tých zopár koncertov v rámci možností, a teraz sme tu s novým singlom Pravdupovediac. Keď som hovoril, že Vlci sú začiatkom mojej novej hudobnej etapy, tak toto je jej pokračovanie.“

Novinka Adama Ďuricu Pravdepodobne

Podľa niektorých fanúšikov skladba Pravdupovediac až príliš pripomína pesničku Poison Heart od Depeche Mode alebo iné skladby.

Poison Heart od Depeche Mode. Podobá sa nový singel Adama Ďuricu na túto skladbu?

Nový videoklip Pravdupovediac nakrútil Laco Rychtarik, ktorý je podpísaný pod videami aj pre ďalšie slovenské kapely ako IMT Smile, Gladiator či pre Petra Cmorika. Nakrúcanie klipu neprebiehalo celkom hladko. Už na začiatku sa im podarilo utopiť práve zakúpený dron aj s kamerou. „Mali sme s ním veľké plány, hneď ráno pri prvých skúšobných záberoch sa vybil a spadol priamo do jazera. Začali sme celkom neúspešne ale neodradilo nás to a išli sme si za svojím. Hlavne teda Laco lebo dron bol jeho,“ hovorí Adam Ďurica. Ako dodáva, aj vďaka neoblomnosti Laca Rychtarika sa im videoklip nakoniec podarilo nakrútiť.

Spevák mal na jar naplánované veľké koncerty so symfonickým orchestrom, ktoré sa ale museli presunúť na budúci rok. „ Už na jar sme vedeli, že tento rok to nestihneme. Všetko nacvičiť a naskúšať je náročný proces, a preto sme to posunuli “ konštatuje Adam Ďurica. „ Ale nechcel som zas, aby ostalo ticho."

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hudba #Adam Ďurica #vlci #Pravdupovediac