Katarína Koščová bude mať špeciálny koncert on-line

Po letných koncertoch na výnimočných miestach chystala Katarína Koščová aj jesennú šnúru k uvedeniu jej ostatného albumu Hranica dažďa. Kvôli aktuálnej epidemiologickej situácii musela koncerty zrušiť. Jeden koncert však bude.

22.10.2020 17:07
Koscova kredit Vlastimil Slavik 02 Foto:
Katka Koščová pripravila s kapelou vystúpenie, ktoré sa uskutoční v prešovskom PKO v nedeľu 25. októbra. K publiku sa dostane on-line.
debata (1)

Pri dodržaní všetkých aktuálnych nariadení pripravila s kapelou vystúpenie, ktoré sa uskutoční v prešovskom PKO v nedeľu 25. októbra. Koncert bez divákov a fanúšikov bude dostupný zadarmo ako live stream prenos.

Katarína Koščová predstaví na koncerte svoju tvorbu so širšou zostavou hudobníkov, s ktorými mala odohrať aj zrušenú jesennú šnúru, zaspieva v sprievode klavíra, gitary a sláčikového kvarteta. Spolu s hudobníkmi a technikmi tak prinesú plnohodnotnú atmosféru koncertu do obývačiek poslucháčov.

"Veľmi sa tešíme, že sa budeme môcť ‚počuť‘ a ‚vidieť‘ najbližšiu nedeľu 25. októbra v plnej zostave. Pre všetkých, ktorí sa chystali na naše turné, máme teda aspoň takúto náhradu. Veríme, že nám bude spolu pekne aj v online priestore. Koncert bude streamovaný zadarmo. Ak by ste ale mali chuť podporiť celú našu bandu muzikantov, techniku, zvuk, osvetlenie, kameramanov, budeme nesmierne vďační, uviedla pre médiá speváčka.

Bližšie informácie o live stream koncerte sú na oficiálnej facebook stránke speváčky.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Katarína Koščová