Filharmonici hrajú Adventné koncerty

Slovenská filharmónia pokračuje koncertom s publikum v nedeľu 29. novembra 2020 o 16. h. V Koncertnej sieni SF zaznie Adventný koncert I.

26.11.2020 11:00
debata
Pozvánka na koncert

Slovenská filharmónia pokračuje koncertom s publikum v nedeľu 29. novembra 2020 o 16. h. V Koncertnej sieni SF zaznie Adventný koncert I v interpretácii Slovenského komorného orchestra (um. vedúci Ewald Danel) a Slovenského filharmonického zboru (zbormajster Jozef Chabroň).

Sólistami popoludnia budú členovia Slovenského filharmonického zboru – Marianna Gelenekyová soprán, Ivan Rychlo tenor, Andrej-Marek Kaňa bas. Na programe zaznie Omša G dur, D. 167 Franza Schuberta a Biblické piesne, op. 99 Antonín Dvořák. Vstupenky na Adventný koncert sú v predaji v Pokladnici SF. Adventný koncert II je na programe v nedeľu 6. decembra a Adventný koncert III v nedeľu 13. decembra.

Všetky Adventné koncerty sa uskutočnia s návštevníkmi v Koncertnej sieni a odvysielajú ich v priamom prenose na stream.filhar­monia.sk a facebookovej stránke #SlovakPhil.

Už tento piatok sa uskutoční v Slovenskej filharmónii symfonický koncert, na ktorom sa predstaví Slovenská filharmónia pod taktovkou bývalého šéfdirigenta SF Emmanuela Villauma. Koncert platí prednostne pre abonentov cyklov AD, BE , A a B. Vstupenky pre ďalších návštevníkov budú v predaji v limitovanom počte iba tesne pred koncertom vo vstupnom foyeri SF.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Slovenská filharmónia