Druhý adventný koncert RTVS s No Name a Andreou Vizvári

Počas druhej adventnej nedele vysiela RTVS na Dvojke naživo od 20:10 ďalší koncert z cyklu adventných benefičných koncertov Slovensko Advent 2020 venovaných organizáciám, ktoré menia Slovensko k lepšiemu.

05.12.2020 15:37
Šimák Zámok Pezinok Foto: ,
debata

Na zámku Šimák v Pezinku v rámci 9. ročníka už tradičného projektu RTVS vystúpi kapela No Name a operná speváčka Andrea Vizvári.

Druhý koncert televízneho projektu moderuje Jana Majeská, známa najmä zo spravodajstva RTVS. Koncert bude možné sledovať aj na webovej stránke rtvs.sk a nasledujúci pracovný deň v repríze v Rádiu Regina.

Počas večera sa divákom predstaví Občianske združenie Návrat, ktoré dlhodobo podporuje myšlienku zotrvávania detí v primárnych rodinách alebo v náhradných rodinách. Členovia združenia sa systematicky angažujú v prospech rodinných foriem starostlivosti o opustené deti a za aktívnu prácu s rodinami, hlavne s rodinami v kríze, ktoré sú postihnuté ťažkým osudom alebo extrémnou chudobou.

Súčasťou programu jednotlivých častí projektu sú hudobné čísla, rozhovory s hosťami a dokrútky, v ktorých sa predstavia hosťujúce neziskové organizácie a ich činnosti. V dokrútkach budú predstavené aj miesta a budovy, z ktorých sa vysiela aktuálny ročník.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #No Name #Andrea Vizvári #Slovensko Advent 2020