Katka Koščová bude mať vianočný koncert aj so sláčikovým kvartetom online

Speváčka Katarína Koščová už tradične záver roka venuje vianočným koncertom, ktoré ale v súčasnosti musela kvôli aktuálnej epidemiologickej situácii výrazne obmedziť. Okrem niekoľkých komornejších vystúpení pripravila aspoň jeden koncert, kde si 22. decembra o 19:00 zaspieva so širšou zostavou hudobníkov.

18.12.2020 13:00
debata

Vďaka spolupráci s PKO v Prešove bude koncert odohraný v historickej sále a dostupný bude online s možnosťou zaplatenia dobrovoľného vstupného prostredníctvom portálu Tootoot.

Katarína Koščová je jedna z mála slovenských interpretov, ktorí majú pripravený rýdzo vianočný repertoár. Spolu so svojimi muzikantmi originálne spracovali tradičné slovenské koledy a tiež niekoľko svetových vianočných hitov (Santa Claus is coming to town, Let it snow a ďalšie).

Vianočnú pesničku naspievala v minulosti Katka Koščová aj s Robom Opatovským.

„Advent a Vianoce sú mojim najobľúbenejším obdobím v roku a zároveň je december zvyčajne našou najsilnejšou koncertnou sezónou. Tohto roku je to z objektívnych dôvodov inak, preto sa veľmi tešíme, že môžeme odohrať aspoň zopár online koncertov a ostať tak aspoň touto formou v kontakte s divákmi,” hovorí Katarína Koščová.

Katka Koščová má pripravený komplet vianočný... Foto: Michal Pivovar
Katka Koscova kredit Michal Pivovar 03 1 Katka Koščová má pripravený komplet vianočný program.

Bohatú zostavu hudobníkov, ktorí budú speváčku sprevádzať, tvorí klavirista Daniel Špiner, ďalej zahrá Viliam Cicoň na kontrabas, Miroslav Szirmai na perkusie, Michal Brandys na gitaru a diváci sa môžu tešiť tiež na sláčikové kvarteto v zložení Karolína Krígovská – husle, Kamila Dujavová – husle, Martin Jeriga – viola, Thomas Bertolloti – violončelo.

Koncert bude dostupný na sociálnych sieťach, pre viac informácií kliknite TU.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Katka Koščová #vianočný koncert