Lenka Filipová naspievala duet so svojou dcérou Lenny, pozrite si videoklip

Autori seriálu požiadali Lenku Filipovú a Lenny, či by pre Kukačky nenaspievali spoločnú skladbu s témou rodičovstva. Vznikla tak skladba Samotní nejsme nic, duet o vzťahu rodiča k dieťaťu.

10.01.2021 17:00
Lenka Filipova     Lenny 2 Foto:
Lenka Filipová (vľavo) a jej dcéra Lenny vraj rozhodne nespolupracovali naposledy.
debata

Kratšia verzia skladby poslúži seriálu aj ako zvučka. Skladbu zložil David Solař a produkoval ju s Marcusom Tranom. Text napísala Ester Brožová. Videoklip režíroval Marek Jarkovský a zakomponoval doň rodinné zábery z detstva.

Pieseň Samotní nejsme nic je po troch rokoch novou skladbou, ktorú Lenka Filipová posiela do sveta. Naviac ako výnimočný duet so svojou dcérou Lenny. Tá Lenku doprevádza na piane a prekvapivo vymenila angličtinu za češtinu.

Klip ku skladbe vznikol v decembri pod vedením Marka Jarkovského, ktorý prepojil zábery zo seriálu s osobným archívom speváčok. Natáčalo sa v štúdiu producenta Davida Solařa.

„Vďaka scénam zo seriálu nadobudne pieseň pre divákov hlbší rozmer, pri videoklipe bolo kľúčové ukázať fragmenty seriálu,“ povedala Lenka Filipová. Rodinnú atmosféru videoklipu umocňujú jedinečné zábery z video archívu Lenky Filipovej s jej dcérou Lenny.

„Tento singel určite nie je našou poslednou spoluprácou, ale vystihuje, že na veci jednoducho musí prísť ten správny čas,“ zhodujú sa obe hudobníčky.

Rodinnú atmosféru ponúka aj samotný seriál. Prvý diel uviedla Česká televízia uplynulý piatok na programe ČT 1. Za projektom stojí scenárista Jan Coufal, režisérom je Biser Arichtev.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál #Lenka Filipová