Divadlo Nová scéna pripravilo ďalší koncert, zadarmo a on-line.

Divadlo Nová scéna pokračuje v uvádzaní série on-line komorných koncertov Malá nočná hudba. V poradí štvrtý koncert zo série bude patriť dvom umelcom - sólistovi Divadla Nová scéna Lukášovi Pištovi, ktorý si ako hosťa pozval herečku a speváčku Soňu Norisovú.

20.03.2021 16:05
Lukáš Pišta Foto:
Lukáš Pišta ako Cyrano.
debata

Live stream koncertu uvedie Divadlo Nová scéna na svojej web stránke www.novascena.sk v nedeľu 21. marca o 17.00 hod. Prenos bude zadarmo a vstupné dobrovoľné.

Nespútanú energiu, esprit, hĺbku aj emócie ponúkne koncert, na ktorom odznejú skladby z muzikálov Cyrano z predmestia, Pokrvní bratia, Hairspray, Kráska a zviera či Dreamgirls. Vďaka moderátorom Dávidovi Hartlovi a Patrikovi Vyskočilovi a ich otázkam na telo, sa o Lukášovi Pištovi a Soni Norisovej diváci dozvedia veci, ktoré by bežne nečakali.

Pozvánka na online koncert.

„Som veľmi rád, že máme v divadle projekt komorných koncertov Malá nočná hudba, pretože prostredníctvom neho si každý z nás môže zaspievať skladby, ktoré sú jeho srdcu najbližšie a robia ho šťastným. Som vďačný za túto príležitosť a za talentovaných ľudí, ktorí sa na koncerte budú podieľať spolu so mnou. Pretože divadlo, koncert, film sú krásne aj preto, že ide o kolektívne diela,“ hovorí Lukáš Pišta, ktorého diváci poznajú ako Cyrana z muzikálu Cyrano z predmestia, Othella z muzikálu IAGO, Mercutia z muzikálu Rómeo a Júlia, Cára z Rasputina či komického Feferóna z Mamma Mia!

Lukáš Pišta a Sisa Sklovská v popredí záberu z...
Lukáš Pišta a Mirka Partlová na doskách Divadla...
+2Lukáš Pišta na doskách Divadla Nová scéna v...

„Veľmi sa teším, že si ma Lukáš Pišta zavolal ako hosťa, lebo si konečne zaspievam. Pozývam všetkých sledovať náš koncert na webe divadla“, hovorí Soňa Norisová, ktorá v Divadle Nová scéna účinkuje v hlavnej postave Donny v muzikáli Mamma Mia!, je známa z filmu aj televízie a jej spevácke umenie poznáme z účinkovania vo vokálnej skupine Fragile.

Zostrih z predchádzajúcich on-line podujatí Malá nočná hudba.

Sériu komorných koncertov Malá nočná hudba Divadlo Nová scéna postupne uvádza aj na portáli navstevnik.online a neskôr si ich budú môcť diváci pozrieť v knižnici na web stránke divadla.

debata chyba
Viac na túto tému: #Malá nočná hudba #Soňa Norisová #Divadlo Nová scéna #Lukáš Pišta