Peter Bič Project predstavuje Máj, novú pesničku s jarnou energiou

Skoro presne rok a deň od vstupu hitu Stoj do slovenských rádií ohlasuje skupina Peter Bič Project novinku, nový videoklip a práce na novom albume.

15.04.2021 06:00
foto Dominika Kentosova  1Peter Bič Project Foto:
Peter Bič a Viktória Vargová.
debata

Skoro presne rok a deň od vstupu hitu Stoj do slovenských rádií ohlasuje skupina Peter Bič Project novinku, nový videoklip a práce na novom albume.

Novinka má názov Máj a je predzvesťou nového albumu. „Album je už skoro hotový, ideme sa ešte na týždeň zavrieť do štúdia aby sme ho mohli dokončiť, ale už teraz chceme poslucháčom ponúknuť z neho prvý singel s názvom Máj“ približuje práce na novom albume Peter Bič. Text napísal Vlado Krausz a hudbu Peter Bič.

„Celý minulý rok bol naozaj veľmi zvláštny, ostal nám voči našim fanúšikom záväzok dokončiť odložené turné, no zároveň by sme chceli predstaviť už aj nové piesne. Čo ma ale nesmierne teší, je záujem o náš koncert, takže ak to situácia umožní, radi pridáme zopár ďalších miest.“

„Máj je naša nová skladba, ktorú sme opäť naspievali spoločne s Petrom, a mám z toho radosť, z celej atmosféry skladby, z jej emócie a energie“ doplňuje Viktória Vargová.

Novinku Máj predstavuje skupina Peter Bič Project spoločne s novým videoklipom. „Niektoré nové pesničky sme chceli ponúknuť návštevníkom nášho odloženého turné. Žiaľ nestalo sa tak. Ale aspoň sme využili ten čas aby sme natočili videoklip“ dodáva Peter Bič.

„Bolo to príjemné natáčanie, pretože sme natáčali na našich obľúbených miestach“ uzatvára Viktória.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Peter Bič Project