Meky Žbirka sa fanúšikom odmení dokumentárnym filmom Čo bolí, to prebolí

Plánované slovenské koncerty Cinema Acoustic Tour Mira Žbirku sa z dôvodu aktuálne platných opatrení nemôžu plnohodnotne uskutočniť ani v nových májových termínoch. Výnimočné spojenie koncertu a filmu v historických slovenských kinách sa preto opäť presúva.

04.05.2021 14:00
miro zbirka Foto:
Od vydania Modrého albumu Mira Žbirku uplynie dvadsať rokov. Pripomenú ho filmom.
debata

Všetci, ktorí si na koncerty počkajú, získajú exkluzívny bonus. K filmu Meky a akustickému koncertu im Žbirka pridá aj slovenskú premiéru nového dokumentárneho filmu Čo bolí, to prebolí o vzniku legendárneho Modrého albumu, ktorý tento rok oslavuje 20 rokov od vydania a krst jeho jubilejnej, v Abbey Road štúdiu remastrovanej LP a CD verzie s bonusmi.

Vznik dokumentárneho filmu Čo bolí, to prebolí, ktorý režisér Šimon Šafránek so scenáristom Honzom Vedralom začnú nakrúcať už tento mesiac, môžu fanúšikovia podporiť príspevkom do crowdfundingovej kampane, pričom 20 percent z vybranej sumy získa Nadačný fond Janel pri Fakultnej nemocnici Královské Vinohrady v Prahe, s ktorou Žbirka dlhodobo aktívne spolupracuje.

Všetky zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti a nemenia sa ani miesta koncertov. Uskutočnia sa v nových septembrových termínoch: 27. septembra v Kine Scala Prešov, 28. septembra v Kine Moskva Martin a 29. septembra v Ateliéri Babylon Bratislava.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Miroslav Žbirka