Skupina IMT Smile má Srdce rozum Boulevard

Popredná slovenská skupina IMT Smile si 13. máj zvolila ako dátum vydania nového štúdiového albumu Srdce rozum Boulevard. Jeho vydanie avizoval už nový singel Miesto.

13.05.2021 14:34
debata
IMT Smile - SRDCE ROZUM (Lyric Video)

"Veľmi sa teším z tohto albumu. A veľmi mu verím. Sú to piesne, ktoré sme tvorili od leta 2019, keď vznikla filmová Príliš osobná známosť s Nikol Štíbrovou, až do marca 2021. Okrem spomínanej piesne s Nikol sme album nahrávali v Birdland štúdiu pri Manínskej tiesňave. Nádherné miesto, absolútny kľud. Aj to bolo veľmi dôležité pre samotné nahrávanie. Ako prvú sme nahrali pieseň Navždy a postupne počas tohto obdobia sme absolvovali niekoľko nahrávacích session, približuje vznik albumu líder IMT Smile Ivan Tásler.

Zároveň dodáva: Na albume Srdce rozum BLVD máme niekoľko hostí. Okrem Bena Cristovaa, ktorý spieva s nami v piesni Miesto, je na albume aj Nela Pocisková. Nela vniesla do piesne Dážď silnú emóciu. Netradične máme na albume aj song v angličtine, kde spolu s nami spieva reggae umelec pôvodom z Jamajky Winston Reedy. Pieseň Peaceful Village je o jednej nádhernej pláži a hippie dedinke, z ktorej sa po čase stalo jedno veľké stavenisko plné hotelov a kasín.

koncert, imt smile, ivan tasler Čítajte aj Ivan Tásler: Náš príbeh súvisí so slovenskou hudobnou rodinou

Na nové skladby sa môžu fanúšikovia tešiť aj na pripravovaných koncertoch IMT Smile. Prvé dva koncerty v Amfiteátri Banská Štiavnica v dňoch 4. a 5. júna sú už vypredané. Ďalšie termíny však budú čoskoro nasledovať. Nové skladby si možno vypočuť aj v dvoch videoklipoch (lyric video), ktoré IMT Smile pripravili ako dokonalú ochutnávku nového albumu. Týždeň po vydaní CD bude nový album vydaný aj vo vinylovej verzii. Album vychádza nielen digitálne a na CD, ale tiež aj na red clear vinyle. Červená farba a magická atmosféra obalu LP dopĺňa celú vizuálnu stránku diela. Pre skupinu ju pripravil Peter Ivan, ktorý s kapelou spolupracuje od roku 2002, uzatvára Ivan Tásler.

debata chyba
Viac na túto tému: #Ivan Tásler #IMT Smile #hudobná novinka