Je vám teplo? Jambarino! Spieva trio Feel3 v novej skladbe

Chvíľku pred oficiálnym začiatkom leta prichádza trojica speváčok Feel3 s novinkou Jambarino. Typicky letná skladba s tanečnou melódiou, spevavým refrénom a chytľavou choreografiou osviežuje tuzemskú hudobnú produkciu.

12.06.2021 17:00
bts Feel3 Jambarino 2021 123 Foto:
Spevácke trio Feel3 sa po pandémii rozbieha novou letnou skladbou.
debata

„Jambarino má na rozdiel od našich predošlých piesní priniesť ľuďom najmä nespútanú energiu, radosť, tanec, slnko, leto, zábavu. Chceli sme po celom tomto zvláštnom roku vybuchnúť absolútnou eufóriou a preniesť ju na každého, kto si Jambarino vypočuje alebo ho uvidí. Naším cieľom bolo vytvoriť pieseň, ktorá bude znieť ľuďom v ušiach ešte dlho po vypočutí a ktorá ich bude nútiť tancovať pri čomkoľvek, čo budú robiť,“ hovoria členky Feel3 Zuzana Hrvoľová, Alexandra Haňdiaková a Veronika Lackovičová.

Na videoklipe trojica Feel3 spolupracovala s tanečníčkami z Riverpark dance school. „Dodali klipu absolútne všetko, čo sme očakávali, aj niečo naviac. Spolu s nami sa v hereckých scénach objavujú tri detské tanečníčky a herečky – Karolínka Tkáčová, Ester Haňdiaková a Limka Prágerová, ktoré znázorňujú nás v retrospektíve a aj skvelí tanečníci Filip Cipár, Raffaele Zarrella a Patrik Ščasnovič,“ prezradili Feel3. Videoklip sa nakrúcal na viacerých lokáciách v rámci Bratislavy: v exteriéroch v Devíne, na námestí Riverpark- u a na terase v historickom centre a podieľali sa na ňom Vlado Straka, Vladimír Biskupský a ďalší.

Jambarino vzniklo v saune, kedy si Alexandra Haňdiaková predstavovala, že je pri mori. „K hudbe mám pocitový vzťah. Neviem, či ju robím správne, ale keď zacítim melódiu, dám ju dokopy s nezmyselnými slovami. Jambarino vzniklo, keď sme si so sestrou hmkali melódiu a šum vody. Do toho nám prišlo slovo Jambarino. A už to bolo. Vždy keď nám je teraz teplo, alebo keď ide leto, vravíme si Jambarino,“ povedala autorka hudby.

Feel3 je spevácke trio, ktoré založili tri spievajúce herečky – Zuzana Hrvoľová, Alexandra Haňdiaková a Michaela Posová začiatkom roku 2020. Aktuálna zostava je pozmenená, Michaelu nahradila začiatkom tohoto roka herečka Veronika Lackovičová.

Skupina pôvodne vznikla ako eventové trio, no takmer okamžite ich zastavila prvá vlna pandémie a od veľkých plánov museli ustúpiť. Na jeseň 2020 vydali debutovú pieseň Nezhasínaj. Pieseň bola podporou pre kolegov umelcov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Nová slovenská hudba