Kapela Kryštof spieva v novej skladbe o napĺňaní snov. Piesňou avizujú pripravovaný album

Jedna z najpopulárnejších a najúspešnejších kapiel v Českej republike Kryštof rozhodne nezaháľa a chystá v poradí ôsmy štúdiový album, na ktorý sa fanúšikovia môžu tešiť už v októbri. Po štyroch rokoch od vydania výročného kompilačného albumu 25 tak kapela naznačuje, že sa rozhodne nemusíme obávať hudobnej stagnácie.

28.06.2021 13:11
ČR festival kultúra hudba Colours of Ostrava 2019 Foto:
Richard Krajčo, líder kapely Kryštof je autorom textov všetkých skladieb na albume Halywůd.
debata

Album nesie symbolický názov Halywůd a partia hudobníkov naň láka rovnomenným singlom, ktorý je už teraz k dispozícii na všetkých streamingových platformách. Videoklip k nemu bude mať premiéru dnes o 19. h.

„Bo svět je Halywůd a v něm chci zářit,“ je časť textu piesne. Nielen o tom bude v novom singli spievať Kryštof. „Americký Halywůd je o snoch. Ten ostravský je o tých, ktorým sa možno nikdy nesplní, ale je dôležité ich mať. A pokojne môžete snívať o tom, že raz budete ako Breďák Pitt.“

O tom všetkom rozpráva pilotný singel Halywůd z produkcie Armina Effenbergera, ktorý vzišiel z pera frontmana kapely Richarda Krajča rovnako ako ostatné pripravované novinky z nového albumu. Na ňom sa okrem známych hitov ako Hvězdáři, Milan Baroš, Hned teď alebo Vánoční s Karlom Gottom objaví aj sedem úplne nových piesní.

Nový videoklip sa nakrúcal v Chrášťanoch neďaleko Prahy, kde sa o kapelu Kryštof skvele postaral tím režiséra Jakuba Mahdalu. Jakub je jedným z najvyťaženejších kreatívnych videoproducentov v Česku, čo odráža aj jeho profesionálny prístup, ktorý si frontman kapely Richard Krajčo pochvaľoval.

„Kuba je profík. Od chvíle, kedy sme si schválili scenár, išlo všetko v jeho réžii. Je to ostrieľaný tvorca, takže sme si iba užívali úlohy hercov a počúvali pokyny pána režiséra,“ vraví Krajčo a dodáva, že pri nakrúcaní panovala skvelá atmosféra. „Jakub má okolo seba super tím a nám sa pokúsili nakrúcanie čo najviac spríjemniť,“ doplnil líder kapely Richard Krajčo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kryštof