Ed Sheeran sa vrátil po štyroch rokoch. Jeho Bad Habits vedie britský rebríček

Spevák Ed Sheeran oslavuje triumfálny návrat. Jeho novinka Bad Habits sa hneď po vydaní dostala na vrchol britského rebríčka. Skladba je jeho desiatym singlom, ktorý sa v Anglicku stal číslom 1.

08.07.2021 17:00
Ed Sheeran Foto:
Ed Sheeran vydá nový album ešte tento rok.
debata

Na ostrovoch sú úspešnejší už len Take That (12 singlov na prvom mieste), Madonna (13), Cliff Richards a Westlife (14), Beatles (17) a Elvis Presley (21). TASR o tom informovala PR manažérka Renáta Tomášová.

Mám veľkú radosť a zároveň dúfam, že budúci týždeň ma porazia Three Lions, pretože vyhráme Euro, vyhlásil spevák v narážke na aktuálny európsky futbalový šampionát a predpokladaný záujem o najpopulárnejšiu hymnu v Anglicku. Prezradil tiež, že nový album vyjde ešte tento rok a tanečne orientovaný singel Bad Habits nie je z neho typickou ukážkou.

Skladba Bad Habits je prvým sólovým singlom Sheerana po dlhých štyroch rokoch. Novinka dosiahla vrchol hitparád aj v Írsku, Austrálii a na Novom Zélande, doma v Anglicku je prvá aj v prehľade najhranejších piesní v rádiách. U nás štartuje na piatej pozícii oficiálneho singlového IFPI rebríčka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ed Sheeran