Ján Jackuliak v novom klipe provokuje kolegov

Herec a spevák Ján Jackuliak minulý rok predstavil svoj hudobný projekt IAN a úspešnú skladbu a klip Štiepim atóm. Teraz prichádza s novým singlom a videom. Nová skladba BA s EX v tanečnom funky rytme ironicky komentuje súčasnú bratislavskú konzumnú spoločnosť.

26.07.2021 10:00
debata (1)
IAN - BA S EX

Text napísal Ján Jackuliak a hudobne a produkčne sa pod ňu podpísali Roland Kánik a Samuel Hošek. Spoločne na nej pracovali takmer tri mesiace a jej výsledná podoba vychádza práve dnes.

„Ja mám veľmi rád Bratislavu. Je to perfektné mesto na užívanie života. Mnohí to však nevedia, lebo v snahe byť dokonalí sa až príliš zaoberajú tým, ako vyzerajú, čo majú a koľko to stálo. Stále sa na niečo hrajú a posudzujú iných. A pritom sú vlastne postupne všetci úplne rovnakí. To sa mi nepáči. Poďme sa radšej s kamarátmi zabávať, robiť to, čo nás baví, pomáhať si, mať sa radi navzájom, prežiť život spokojne a rešpektovať sa takí, akí sme,“ povedal o novej skladbe BA s EX Ján Jackuliak.

Tému skladby rozvíja aj akčný a mierne uletený videoklip. V divadle a bratislavských uliciach ho na námet Jána Jackuliaka nakrútil Samuel Hindy. Okrem speváka, luxusného auta a tajomnej dámy v červenom (Silvia Juříková) v ňom účinkujú aj hereckí a hudobní kolegovia: Marek Majeský, Gregor Hološka, Juraj Hrčka, Roland Kánik a Samuel Hošek a v zábere sa objaví aj majiteľ bratislavského fit centra Juraj Valček.

„V klipe sme uleteli zámerne, lebo chcem ľudí vyprovokovať k zamysleniu sa nad tým, čo je lepšie. Či mestom a životom len prefrčať v drahom aute, alebo ho prežiť a užiť si ho naplno so všetkým, čo k nemu patrí. Aj s nedokonalosťami, ale o to šťastnejšie a radostnejšie,“ povedal o novom klipe herec a spevák.

Jan Jackuliak Čítajte aj Ján Jackuliak štiepi atóm

Hudobný projekt IAN sa intenzívne rozbieha. Dokončená je už príjemná skladba GT Line, v ktorej so známou herečkou a speváčkou Soňou Norisovou vtipne rozvíjajú tému: „poďme si v sobotu večer spolu vypiť, aby sme sa v nedeľu ráno spolu zobudili“ a pripravujú sa aj ďalšie skladby. Jedna z nich, s názvom Trochu sily by som prijal, ležím si v myšlienkach, bude netradičná, len spev a klavír a uvedie ju výnimočný živý videoklip.

„Hudba ma úplne pohltila. Každú voľnú chvíľu medzi divadlom, nakrúcaním a rodinou jej venujem naplno. Teším sa zo všetkých ohlasov a sľubujem, že v projekte IAN budem pokračovať a verím, že sa spolu s tými, ktorých moja hudba osloví budeme dlho a dobre zabávať,“ dodal na záver Ján Jackuliak.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Ján Jackuliak #hudobná novinka