Zomrela speváčka Sarah Hardingová

Bývalá členka britskej dievčenskej hudobnej skupiny Girls Aloud Sarah Hardingová podľahla rakovine. Mala 39 rokov.

06.09.2021 10:37
Sarah Harding Foto:
Speváčka a herečka Sarah Harding zomrela vo veku 39 rokov.
debata

Včera to oznámili médiá s odvolaním sa na speváčkinu matku. Vlani Sarah Hardingová oznámila, že má rakovinu prsníka. Choroba sa rozšírila do ďalších častí jej tela.

„S hlbokým smútkom zdieľam dnes správu, že moja skvelá dcéra Sarah zomrela,“ napísala jej matka na Instagram. „Mnohí z vás vedia o boji Sarah s rakovinou a vedia, že bojovala od zistenia diagnózy až do posledného dňa. Zomrela pokojne dnes ráno,“ dodala.

Speváčka predtým uviedla, že podľa lekára sa pravdepodobne nedožije tohtoročných Vianoc. Vo svojom životopise, vydanom v marci, uviedla, že sa rozhodla oznámiť svoju chorobu v nádeji, že tak prinúti druhých včas vyhľadať pomoc, aby sa nedostali do situácie, keď po zistení diagnózy bude už príliš neskoro.

Skupina Girls Aloud zložená z piatich dievčat vznikla v roku 2002 počas súťaže talentov v televíznej show a slávila úspechy až do rozpadu v roku 2013. Prvý singel skupiny, pieseň Sound Of The Underground, sa vyšplhal do čela britskej hitparády počas Vianoc 2002 a vydržal na tejto pozícii štyri týždne. Do čela predaja singlov sa v ďalších rokoch dostali ešte tri ďalšie pesničky skupiny Girls Aloud. Kapela celkom predala viac než štyri milióny nosičov.

Hardingová sa po rozpade skupiny objavila v niekoľkých filmoch a televíznych show. V roku 2017 vyhrala reality show Celebrity Big Brother.

debata chyba
Viac na túto tému: #Girls Aloud #Sarah Harding