André Rieu odkladá koncert v Bratislave na máj budúceho roka

Koncert celosvetovo uznávaného huslistu, André Rieu, ktorý sa mal uskutočniť už tento štvrtok v Bratislave, sa presúva na máj 2022.

16.11.2021 15:00
Andre Rieu Foto:
Huslista André Rieu.
debata (1)

Blížiaci sa koncert jedného z najúspešnejších inštrumentalistov sveta, André Rieu, ktorý bol plánovaný na 18. novembra, sa spolu s ďalšími európskymi koncertmi presúva na máj 2022.

André Rieu neostal nič dlžný svojej povesti a návštevníkom slovenského koncertu posiela personalizovanú správu. „Vzhľadom na súčasnú situáciu, v súvislosti s pandémiou koronavírusu, som sa rozhodol odložiť tohto týždňový koncert v Bratislave na 31. mája 2022. Je to veľká udalosť pre 7 000 ľudí a za súčasných okolností, veľmi vysokému počtu infikovaných ľudí a preťažený systém zdravotnej starostlivosti, Vám nemôžem dopriať bezstarostný a šťastný večer a odohrať koncert pre také veľké publikum na Slovensku. Toto rozhodnutie som urobil s bolesťou v srdci, pretože po 19 mesiacoch bez koncertov sme netúžili po ničom inom, ako vyskočiť na pódium a hrať. Ale mám pocit, že toto je jediná správna vec, ktorú teraz môžete urobiť a vaša bezpečnosť je mojou najvyššou prioritou. Vstupenky na budúcoročný koncert, samozrejme, zostávajú v platnosti. Ďakujem a dúfam, že sa všetci uvidíme 31. mája 2022! Veľa lásky!” odkazuje so smútkom v srdci Rieu.

Koncert sa uskutoční na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu 31. mája 2022.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #huslista #André Rieu