Historicky prvým headlinerom festivalu Lovestream bude skupina IMT Smile

Druhý júnový víkend budúceho roku prinesie do Bratislavy tri dni hudobnej nádielky priamo na futbalovom štadióne Tehelné pole, pričom v stredu sa začína s predajom vstupeniek na piatok 10. júna, ktorý svojím koncertom zakončí najžiadanejší domáci headliner IMT Smile.

01.12.2021 14:00
Ivan Tásler IMT Smile Foto: ,
Líder skupiny IMT Smile Ivan Tásler počas narodeninového koncertu hiSTORY v Bratislave.
debata

Samotný Lovestream festival budú tvoriť tri samostatné hudobné dni, ktoré bude spájať miesto konania – Národný futbalový štadión na Tehelnom poli. Zatiaľ bolo známe iba meno najväčšej zahraničnej hviezdy festivalu, ktorou sú legendárni Red Hot Chili Peppers, tí vystúpia v nedeľu 12. júna.

Každý deň festivalu od piatka do nedele plánujeme brány otvoriť o 12.00 h a následne ponúkať hudobnú produkciu pre každého, kto si rád plní svoje hudobné sny. Piatok, a vlastne historicky prvý deň nášho nového festivalu, sme sa spoločne s mojím zahraničným partnerom rozhodli venovať slovenskej a českej hudobnej scéne a na záver tohto dňa sme si nevedeli predstaviť lepšiu koncertnú kapelu, než akou je IMT Smile.

Bolo to jednoznačné rozhodnutie, že záver prvého dňa musí patriť jednoznačne im a ich neopakovateľnej koncertnej energii, ktorú ponúkajú svojim fanúšikom už jubilejných 30 rokov. Musím povedať, že už teraz sa teším na to obrovské publikum, ako si užíva megahity v podaní Ivana Táslera a IMT Smile. Nič lepšie sme si na úvod nemohli želať, uviedla pre médiá organizátorka podujatia Silvia Nemčovičová.

Koncert IMT Smile tak symbolicky pokrstí vznik nového hudobného festivalu na Slovensku. V roku 2022 kapela IMT Smile oslávi 30 rokov od svojho založenia. Ja sa veľmi teším, že to budeme môcť osláviť spolu s našimi fanúšikmi takto vo veľkom na Lovestream festivale. Náš program bude zložený z tých najväčších hitov, ktoré táto kapela za 30 rokov priniesla, doplnil k festivalu líder skupiny Ivan Tásler.

Organizátori plánujú zverejniť aj ďalšie mená.

debata chyba
Viac na túto tému: #IMT Smile #Lovestream