Katka Koščová pozýva na benefičný vianočný koncert

Špeciálny komorný vianočný koncert usporiada Katka Koščová v Prvý sviatok vianočný 25. decembra 2021 priamo vo svojej obývačke spolu so sestrou Veronikou Husovskou a s klaviristom Danielom Špinerom. Diváci si budú môcť vychutnať rýdzo vianočný repertoár, originálne spracované tradičné slovenské koledy a tiež niekoľko svetových vianočných hitov. Koncert uvidíte na facebooku Pravdy.

24.12.2021 10:00
baner vianocny koncerty katka koscova Foto:
Vianočný benefičný koncert Katky Koščovej bude venovaný zdravotníkom.
debata

„Vianočné koncerty robievame už veľa rokov a moja sestra Veronika bola moja prvá voľba pre túto príležitosť. Ona je herečka v prešovskom divadle a nie vždy je ľahké dohodnúť spoločný koncert, zvlášť v tomto čase. Teraz sa tešíme, že budeme spolu spievať pre divákov v príjemnej domáckej atmosfére, naše hlasy spolu ladia a robíme to veľmi rady,“ pozýva Katka Koščová.

Komorný vianočný koncert zaspieva Katka Koščová... Foto: archív Katky Koščovej
vianocny koncert Katka Koscova Komorný vianočný koncert zaspieva Katka Koščová vo svojej obývačke spolu so sestrou Veronikou Husovskou a klaviristom Danielom Špinerom.

Speváčka prijala pozvanie od Rotary klubu Prešov-Šariš a spolu pripravili vianočný benefičný koncert, ktorým chcú vyjadriť úprimné poďakovanie, hlbokú úctu a podporu ľuďom z prvej línie. Posolstvo a duch človečenstva, spolupatričnosti, úcty a lásky je darom všetkým, ktorí v tejto dobe obetujú svoj čas, energiu a súkromie na pomoc iným.

Katka Koščová: Narodil Sa Kristus Pán

Výťažok benefičného koncertu bude použitý na nákup potrebného vybavenia pre pediatrické oddelenie FNsP v Prešove ako ocenenie a poďakovanie za prácu lekárom, zdravotným sestrám a ďalšiemu personálu. Pridať sa a vyjadriť svoju podporu môžete aj vy svojím dobrovoľným príspevkom na účet SK2211110000001408385009.

Diváci si budú môcť vychutnať  originálne... Foto: archív Katky Koščovej
vianocny koncert katka koscova Diváci si budú môcť vychutnať originálne spracované tradičné slovenské koledy aj niekoľko svetových vianočných hitov.

Vianočný benefičný koncert bude dostupný na sociálnych sieťach, môžete ho sledovať v premiére na našom FB v sobotu 25. decembra 2021 o 19. hodine.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Katka Koščová